Підвищення кваліфікації працівників Балаклійського інклюзивно-ресурсного центру

2018-11-08

З 6 листопада по 8 листопада фахівці Балаклійського інклюзивно-ресурсного центру Балаклійської районної ради Харківської області пройшли навчання на курсах підвищення кваліфікаціїї в КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти". Під час навчання вони ознайомилися з основними організаційними засадами діяльності інклюзивно-ресурсного центру, веденням документації, особливостями розвитку та підтримки дітей з особливими освітніми потребами, відповідно до порушень та нозологій, а також набули практичних навичок щодо проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими потребами.
Навчальні заняття проведені викладачами академії, фахівцями Харківського інклюзивно-ресурсного центру Харківської міської ради, фахівцями Ресурсного центру з підтримки інклюзивної освіти, які пройшли відповідну підготовку на тренінгах в м. Київ.
Після навчання фахівці Балаклійського інклюзивно-ресурсного центру отримали сертифікати, посібники для центру "Організаційно-методичні засади діяльності інклюзивно-ресурсних центрів" та флеш-накопичувачі з інформацією щодо інклюзивної освіти дітей з особливими освітніми потребами: навчальні та розвиткові програми, нормативно-правові документи з питань освіти дітей з ООП.

Кiлькiсть переглядiв: 127